Loading...
Tartalommenedzsment2020-05-28T16:16:02+02:00

Apró összetevők

Jelentéktelennek tűnnek, mégis a lényegét adják

Soha ne legyen kérdés, amikor tartalomról gondolkozol: lejárt az ideje azoknak a tartalmaknak, amelyek lényege csak a mennyiség volt. Már nem lehet akármilyen sallangot hinteni, mondván, „a lényeg, hogy legyünk láthatók”.

Mindig gondolj arra, hogy Te mit olvasnál el szívesen, ha laikusként/szakemberként – ismét kérdés, kit célzol aktuálisan – találkoznál az adott tartalmaddal, megnyilvánulásoddal.

Tartsd szem előtt tartalmaid (a kontent) minőségét, szánj rájuk időt és energiát, hogy hatékonyak és tartalmasak legyenek.

A regisztrációs (‘Kezdjük el!) gomb megnyomásával igazolod, hogy megismerted és elfogadod a friendraiser.hu oldal adatkezelési nyilatkozatát. 

Error: Contact form not found.

Tudásanyagok

Tapasztalati úton elsajátított praktikák a tudatos kommunikációért

Mire érdemes költeni

Tudod, hogy két polifoam matrac között is mennyi különbség van? A jóga matracok például messze túlszárnyalják a legegyszerűbb nyári weekend matrac kényelmi mutatóit, anyagminőségét, élettartamát. Egy jól

Mennyit számít néhány sor?
8 felejthetetlen idézet
8 nagyszerű marketinges könyvből

Így írj email hírlevelet,
hogy az emberek megnyissák
és még reagáljanak is rá

kontent zseni

A Lépésről Lépésre folyamat

hogy a tartalmad valóban betaláljon

Gondolj egy szövegre, amit mostanában a céged érdekében nyilvánosságra hoztál. Egy skálán – mondjuk 0 és 100 között – milyenre értékeled a minőségét? Na jó, és a céged érdekében hányasra értékeled?

Kicsit zavarba jöttél?
Használd esetleg Jared Whitehead (Red Hat, marketing adatelemző) a tartalmak és eszközök (asset) teljesítményének mérésére kifejlesztett osztályozó rendszerét.

Amikor Jared és kollégái eldöntötték, hogy végre rendet tesznek a Red Hat tartalmainak házatáján, és onnantól majd kézben tartják az eszközeiket, meg akarták állapítani, hogy egyáltalán milyen tartalmaik vannak, mit érdemes, és mit akarnak megtartani mindezekből, illetve, hogy egyáltalán közülük melyik teljesít jól és melyik nem. Mi több, óriási kérdés, hogy egyáltalán mit jelent, hogy „jól teljesít”? Erre a minősítési rendszerre jutottak.

„Ha sietek, csak annyi történik, hogy eljutok valahová.
Ha kimért léptekkel megyek, tartalommal telik meg az idő.”

Tolvaly Ferenc • A hét idézete

„Nem a szavak megbecsülésére oktatnám tanítványaimat elsősorban. Azokból úgy is untig elég van. Arra oktatnám őket, hogy vessék meg az üres és hamis szavakat, mert később csak így becsülhetik azokat a szavakat, melyekben tartalom és igazság van.”

Kosztolányi Dezső • A hét idézete
Go to Top